Laden

Downloads

Bouw zeker met BouwGarant

Wilt u nieuwbouwen of verbouwen? Doe dit dan zorgeloos met ons als erkende BouwGarant deelnemer. BouwGarant is inmiddels een bekend keurmerk in de bouw van Nederland. Als opdrachtgever wilt u kwaliteit en vakmanschap maar ook financiële zekerheid en betrouwbaarheid. Elke deelnemer van BouwGarant wordt periodiek getoetst en moet voldoen aan eisen op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Klik op het logo om rechtstreeks naar de website van BouwGarant te gaan (deze link opent in een nieuw venster).
Ook kunt u ons certificaat downloaden als PDF door op onderstaande link te klikken:
BOUWGARANT CERTIFICAAT.pdf

Kwaliteit en zekerheid met Woningborg

Woningborg verstrekt waarborgcertificaten aan kopers van nieuwbouwwoningen. Ook geeft Woningborg technische, financiële en juridische adviezen op het gebied van woningbouw. Dit biedt een duidelijke meerwaarde voor zowel u als koper van een woning als voor ons als bouwondernemer. Met een Woningborg certificaat heeft u kwalitatieve en financiële zekerheid bij de aanschaf van uw woning.

Klik op het logo om rechtstreeks naar de website van Woningborg te gaan (de link opent in een nieuw venster).
Ook kun u door op onderstaande link te klikken, ons inschrijbewijs in PDF downloaden:
BEWIJS VAN INSCHRIJVING WONINGBORG.pdf

Veiligheid, Gezondheid & Milieu

Wij hechten veel belang aan de veiligheid en gezondheid van alle medewerkers die bij een project betrokken zijn. Ook de aandacht voor het Milieu vinden wij van essentieel belang. Daarom zijn wij VCA** gecertificeerd. VCA staat voor: Veiligheid, Gezondheid en Milieu Chekclist Aannemers en is hét keurmerk binnen de bouw ten aanzien van veilig, gezond en milieu verantwoord werken. Elk jaar worden alle deelnemende bouwbedrijven gekeurd.

Klik op het logo om rechtstreeks naar de website van VCA te gaan (link opent in een nieuw venster).
Ook kunt u het certificaat downloaden als PDF door op onderstaande link te klikken:
VCA CERTIFICAAT.pdf

Bouwend Nederland

Bouwend Nederland is dé branche organisatie voor de bouw. Zij behartigt de belangen van alle aangesloten deelnemers. Dit doet Bouwend Nederland door met vele belanghebbende partijen te overleggen van vakbonden en gemeenten tot toeleveranciers en de landelijke politiek. Daarnaast staat Bouwend Nederland haar leden tevens bij met raad en daad op veel terreinen en verzamelt zij veel bruikbare gegevens en cijfers voor en over de bouwbranche.

 

Algemene Voorwaarden

Om problemen achteraf te voorkomen is het noodzakelijk vooraf goede contractuele afspraken te maken zodat beide partijen reële verwachtingen hebben ten aanzien van het uit te voeren werk. Hiervoor bestaan diverse standaard voorwaarden welke u hieronder als PDF kunt downloaden. Dit kan handig zijn als u een contract aangaat waarbij naar één van onderstaande voorwaarden wordt verwezen.

Klik op een van onderstaande links om de voorwaarden te downloaden (de links openen in een nieuw venster):
– De COVO 2010: Consumenten Voorwaarden verbouwingen 2010.
– De AVA 1992: Algemene Voorwaarden voor Aannemingen in het bouwbedrijf 1992.
– De UAV 1989: Uniforme Administratieve Voorwaarden 1989.

Onze algemene inkoop- en onderaannemings voorwaarden kunt u hier downloaden:
– Algemene Voorwaarden van Inkoop en Onderaanneming (A.V. I&O), versie 2/2015

– Bouwplaatsregels Henselmans Bouwbedrijf

Bedrijfsgegevens

Voor onze privacy verklaring klikt u op onderstaande link. Het document wordt als PDF in een nieuw venster getoond.

Privacy verklaring Henselmans

Hier kunt u een recent uittreksel van de Kamer van Koophandel (KvK) downloaden. Als u op de link klinkt opent het PDF bestand in een nieuw venster.

KvK_inschrijving_J._Henselmans_Bouw_dd_11-06-2018

Tevens kunt u door op onderstaande link te klikken een recente “Verklaring van betalingsgedrag loonheffingen” van de belastingdienst downloaden. Als u op de link klinkt opent het PDF bestand in een nieuw venster.

Verklaring betalingsgedrag loonheffingen / d.d. 28-02-2019

En door op onderstaande link te klikken kan u een recente “Verklaring van betalingsgedrag” van de belastingdienst downloaden. Als u op de link klinkt opent het PDF bestand in een nieuw venster.

Verklaring betalingsgedrag / d.d. 28-02-2019