Werken bij

Henselmans Bouw & Ontwikkeling is een echt familiebedrijf. Dankzij een platte organisatie waarin afdelingen dicht op elkaar staan, worden optimale prestaties geleverd. Iedereen neemt en draagt op zijn niveau altijd eerst zelf de verantwoordelijkheid voor datgene wat hij doet. Zo zijn we sterk, kunnen we snel en flexibel zakendoen en veranderingen bijblijven en aanjagen. Ons team bestaat uit gedreven mensen met ervaring, kennis en de wil om de mooiste bouwwerken op te leveren. Meer dan 60% van onze medewerkers werkt inmiddels langer dan 10 jaar voor ons bedrijf, maar er is zo nu en dan ruimte voor nieuwe collega’s. Enthousiaste mensen met een frisse blik, die met ons willen meebouwen. 

Vacatures

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures.

Ben je geïnteresseerd in werken bij Henselmans, maar is er op dit moment geen passende vacature? Stuur dan een open sollicitatie en laat ons weten naar welk vakgebied of welke functie jouw interesse uitgaat. Als wij mogelijkheden zien door jouw motivatie en cv, nemen we contact met je op. We houden je sowieso op de hoogte van de status van je sollicitatie.

Onze mensen vertellen

 • Cindy Kaaij-Smit

  Assistent Bedrijfsbureau Bouw
   Linkedin
  In dienst bij Henselmans Bouw & Ontwikkeling sinds mei 2002!

  Cindy Kaaij-Smit

  "Er is geen dag hetzelfde en ik ga nog steeds iedere dag met plezier naar mijn werk"


  Ik ben al 18 jaar werkzaam bij Henselmans Bouw B.V. en heb al verschillende functies binnen het bedrijf gehad. Ik ben ooit begonnen bij de administratie waar ik als taak had de post rond te brengen en ik zocht de pakbonnen bij de facturen. Momenteel werk ik als Assistent bedrijfsbureau. Een super leuke en afwisselende functie waarbij ik voornamelijk de bedrijfsleider ondersteun, ik beheer zijn agenda, maak inkooporders, zzp-overeenkomsten en nog heel veel meer.
   
  Ook ben ik een onderdeel van het communicatieteam en beheer ik samen met mijn andere collega’s van het communicatieteam de verschillende facebook pagina’s, LinkedIn en de website. En doordat wij regelmatig enquêtes verzorgen kunnen wij goed inspelen op de verwachtingen van de kopers.
   
  In 2018 heb ik samen met 3 andere collega’s een personeelsvereniging opgestart en daarvan ben ik de penningmeester. Er is dus geen een dag hetzelfde en ik ga nog steeds iedere dag met plezier naar mijn werk.