Vacatures

Vacature Uitvoerder

Uitvoerder Henselmans bouwprojecten noord holland Noord Scharwoude
Werkvoorbereider%20banner

Vacature Uitvoerder

Enthousiaste, daadkrachtige uitvoerder gezocht voor de mooiste bouwprojecten in Noord-Holland!

Houd jij van een informele werksfeer en mooie woningbouw projecten en heb je ervaring als uitvoerder in de seriematige nieuwbouw? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn een hecht team waarin iedereen zijn steentje bijdraagt. Onze platte organisatie zorgt voor optimale prestaties, waarbij iedereen op zijn eigen niveau verantwoordelijkheid draagt. Wij zijn sterk, flexibel, en wij houden van veranderingen bijhouden én aanjagen. Ons ervaren team is betrokken en deelt de passie om de mooiste bouwwerken neer te zetten. 

Als uitvoerder participeer je in een projectteam en ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de bouwplaats en werkt hierin nauw samen met de projectleider en werkvoorbereider. Je wordt dan ook in een vroeg stadium al betrokken om gezamenlijk een optimale voorbereiding te realiseren. 

Wie ben jij?

Je hebt een gedegen opleiding en ervaring in het uitvoeren van seriematige nieuwbouwprojecten.

Je bent een leider op de bouwplaats, iemand die goed kan communiceren, coachend leiding geeft.

Je schuwt de digitale aanpak niet en hebt affiniteit met het lezen van 3D modellen (BIM).

Je hebt oog voor verbeterpunten en kwaliteit.

Wat bieden wij ?

Een goed salaris conform UTA CAO en op basis van ervaring, met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en aandacht voor jouw ambities en opleidingswensen.

Een betrokken management en een transparante organisatie, waar jaarlijks diverse personeelsbijeenkomsten, een trainingsdag en uitstapjes worden georganiseerd.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in werk bij Henselmans, maar is er op dit moment geen passende vacature? Stuur dan een open sollicitatie en laat ons weten naar welk vakgebied of welke functie jouw interesse uitgaat. Als wij mogelijkheden zien door jouw motivatie en cv, nemen we contact met je op.

Ben jij benieuwd hoe een werkdag van een uitvoerder eruit ziet?? Kijk hieronder de video

Vorige Volgende