Werken bij

Henselmans Bouw & Ontwikkeling is een echt familiebedrijf. Dankzij een platte organisatie waarin afdelingen dicht op elkaar staan, worden optimale prestaties geleverd. Iedereen neemt en draagt op zijn niveau altijd eerst zelf de verantwoordelijkheid voor datgene wat hij doet. Zo zijn we sterk, kunnen we snel en flexibel zakendoen en veranderingen bijblijven en aanjagen. Ons team bestaat uit gedreven mensen met ervaring, kennis en de wil om de mooiste bouwwerken op te leveren. Meer dan 60% van onze medewerkers werkt inmiddels langer dan 10 jaar voor ons bedrijf, maar er is zo nu en dan ruimte voor nieuwe collega’s. Enthousiaste mensen met een frisse blik, die met ons willen meebouwen. 

Vacature Timmerman

Enthousiaste timmerman gezocht voor de mooiste bouwprojecten in Noord-Holland!
Houd jij van een informele werksfeer, werken in Noord-Holland, mooie woningbouw projecten en heb je een (afgeronde) BBL opleiding? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Wat ga je doen?
Als timmerman zal je aan de hand van tekeningen, zelfstandig en met collega’s alle voorkomende stel- en timmerwerkzaamheden in de nieuwbouw, utiliteitbouw en bij renovatie en onderhoudswerkzaamheden verrichten.
 
Wat bieden wij jou?
Aantrekkelijk salaris, afhankelijk van jouw ervaring en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Werken in een ervaren en enthousiast team, leuke bedrijfsactiviteiten en opleidingsmogelijkheden.
 
Hebben we je interesse gewekt of heb je nog vragen?
Neem dan contact met ons op voor een afspraak of meer informatie:
m.breed-maas@henselmans.nl / 0226 - 312375

Vacature Werkvoorbereider

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider! Hou jij van een informele werksfeer en gaat jouw hart sneller kloppen van mooie woningbouw projecten? Lees dan verder wat wij jou kunnen bieden. 


Wat ga je doen?
Als werkvoorbereider ben je in een vroegtijdig stadium betrokken bij de projecten. Je controleert de tekeningen, BIM modellen en documenten op technische uitvoerbaarheid, maatvoering en uiteraard op kwaliteit. Je bereidt de bouw van de woningen voor door het maken van de planning, het aanvragen en vergelijken van offertes, bestellen van materialen, je helpt met het voorbereiden van de inkoopgesprekken en het bewaken van de kosten. Je bent de rechterhand van de projectleider en vormt samen een vast duo in het projectteam. Binnen het projectteam zorg je voor een  goede afstemming richting de uitvoering/realisatie waardoor je regelmatig op de bouwplaats bent te vinden. Naast het projectteam werk je samen met onderaannemers, adviseurs, opdrachtgevers en leveranciers. Aan het einde van het project lever je de woningen met trots op aan de kopers. 

Wat verwachten wij van jou?
·         Je hebt een afgeronde MBO-4 of HBO Bouwkunde opleiding
·         Minimaal 3 jaar ervaring als werkvoorbereider
·         Minimaal 3 jaar ervaring met AutoCad
·         Ervaring met BIM modellen is een pré
·         Je bent accuraat, ambitieus, enthousiast, leergierig en zelfstandig
·         Je vindt het leuk om te werken met collega's die betrokken en bevlogen zijn en informeel met elkaar omgaan.
·         Sterke communicatieve vaardigheden
 
 
Wat bieden wij?
·         Een goed salaris conform UTA CAO en op basis van ervaring
·         Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een standaard verzekering van alle werknemersrisico’s en pensioenregeling
·         Goede balans tussen werk en privé dankzij soepele regelingen voor werktijden, thuiswerken en verlofvormen
·         Aandacht voor jouw ambities en opleidingswensen met een mogelijk opleidingsbudget
·         Een smartphone en laptop
·         Werkschoenen, helm en jassen
·         Sporten op de maandag met collega’s
·         Een bouwvakborrel, sinterklaasfeest, kerstborrel en kerstpakket
·         Een Personeels vereniging met minimaal 3 activiteiten per jaar
·         Een gezellig en professioneel team
 
Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en wil je meer weten? Wij ontmoeten je graag!

Ben je geïnteresseerd in werk bij Henselmans, maar is er op dit moment geen passende vacature? Stuur dan een open sollicitatie en laat ons weten naar welk vakgebied of welke functie jouw interesse uitgaat. Als wij mogelijkheden zien door jouw motivatie en cv, nemen we contact met je op.

Stagiairs

Henselmans Bouw & Ontwikkeling is een erkent leerbedrijf. Regelmatig hebben wij plek voor stagiaires. Zie hieronder welke stages nog beschikbaar zijn.

MBO - stage bouwkundig

Met een MBO-stage bij Henselmans zal je ingezet worden op ons kantoor en diverse projectlocaties (werkgebied regio Noord-Holland) ter ondersteuning van de uitvoering en werkvoorbereiding waarbij je deskundig wordt begeleid bij de uitvoering van de verschillende werkzaamheden die bij het vak komen kijken. Wil je je kennis verbreden binnen de uitvoeringtechnieken en werkvoorbereiding van de bouwsector? Zou je graag willen werken binnen een ontwikkelende en aangename werksfeer met betrokken en ondernemende collega’s die ernaar streven om de beste bouwer te worden? Of zou je zelfs bij ons intern willen afstuderen voor je MBO-opleiding? Klik dan op onderstaande document voor meer informatie omtrent de opleiding of neem contact op met onze stagebegeleider (Monique Breed-Maas) via info@henselmans.nl of via onderstaande contact button

Vacature: gevuld

HBO - stage bouwkundig

Met een HBO-stage bij Henselmans zal je ingezet worden op ons kantoor en diverse projectlocaties (werkgebied regio Noord-Holland) ter ondersteuning van de uitvoering en werkvoorbereiding waarbij je deskundig wordt begeleid wordt bij de uitvoering van de verschillende werkzaamheden die bij het vak komen kijken. Wil je je kennis verbreden binnen de bovenstaande vakgebieden binnen de bouwsector? Zou je graag willen werken binnen een ontwikkelende en aangename werksfeer met betrokken en ondernemende collega’s die ernaar streven om de beste bouwer te worden? Of zou je zelfs bij ons intern willen afstuderen voor je HBO-opleiding? Klik dan op onderstaande document voor meer informatie omtrent de opleiding of neem contact op met onze stagebegeleider (Monique Breed-Maas) via info@henselmans.nl of via onderstaande contact button

Vacature: gevuld

Leerling Timmerman

Door de unieke combinatie van leren en werken leiden wij je op en maak je kennis met alle facetten van de bouw. In samenwerking met ESPEQ opleidingen zal je bij ons als leerbedrijf de basisbeginselen als leerling timmerman leren beheersen en je krijgt een goed beeld van het werk. Na afronding van je opleiding ben je een volleerde timmerman, met een fraai vakdiploma op zak. En niet onbelangrijk mét een baangarantie! Wil je je vervolgens nog verder ontwikkelen tot volledig zelfstandig timmerman? Deze vervolgopleiding is ook mogelijk bij Henselmans!

Vacature: open

Snuffelstage

Met je snuffelstage loop je, een beperkt aantal stagedagen, ter oriëntatie rond bij ons door het bedrijf. Tijdens je snuffelstage maak je kennis met de verschillende werkzaamheden die plaatsvinden binnen Henselmans. Deze werkzaamheden kunnen bouw gerelateerd zijn, maar bijvoorbeeld ook administratief en/of vastgoed gerelateerde werkzaamheden. Zo krijg je als stagiair een beeld van de verschillende kanten van onze bedrijfstak en willen we je graag enthousiasmeren voor een toekomstige carrière in onze sector!

Vacature: gevuld

  1. Solliciteren
    Ben je geïnteresseerd in werken bij Henselmans? Vul dan onderstaand formulier in. Lees verder >