Kavel in verkoop!

HEILOO - nog 2 vrije kavel IN VERKOOP

HEILOO - nog 1 vrijstaande kavel IN VERKOOP

Westererf in Heiloo biedt vele opties. Het project bestaat uit 4 ruime vrije kavels en 12 schuurwoningen in plangebied Zuiderloo. Westererf is geïnspireerd op het boerenerf: het pad aan de rechterzijkant is een knipoog naar de onverharde paden die naar iedere boerderij liepen.

Zuiderloo is een zeer gewilde woonomgeving. Geen wonder: de ruime opzet geeft dit gebied een rijke en sfeervolle aanblik. Daarbij sluit Westererf volledig aan op de huidige behoefte met zijn grote vrije kavels, rijwoningen in een bestaande sfeervolle landelijke woonomgeving en voorzieningen binnen handbereik.

    Heerhugowaard - 16 Mei de Groene Trede in verkoop

    Heerhugowaard - Binnenkort  de Groene Trede in verkoop

    De Groene Trede is gelegen in het stationsgebied van Heerhugowaard. De naam ‘De Groene Trede’ komt voort uit de architectuur van het gebouw. Het gebouw krijgt een trapvormige uitstraling waarbij veel groen gebruikt wordt. De locatie vormt een waar scharnierpunt, het vormt een overgang tussen het groene achterland van Broek op Langedijk en het stationsgebied van Heerhugowaard. Vanuit de appartementen zal er een prachtig uitzicht zijn over het Oosterdel en industriegebied. Het stationsgebied in Heerhugowaard zal zich in de komende jaren ontwikkelen tot een waterrijk woon- en recreatiegebied. De Groene Trede is dan ook een onderdeel van het nieuw te ontwikkelen gebied.