Nu in verkoop!

Stationsmeester

Vlakbij het station van Heerhugowaard komt de Stationsmeester een appartementencomplex met twee markante woontorens die met elkaar zijn verbonden door een binnentuin. Deze binnentuin vormt het groene dak, dat bovenop een half verdiepte stallingsgarage ligt. In deze woontorens komen commerciële ruimtes op de begane grond en boven de stallingsgarage aan de zuidwest-zijde. In toren Noord creëren we huurappartementen. Toren Zuid is de grootste van het tweetal en mag met recht een ware eyecatcher genoemd worden. Deze blikvanger telt 82 moderne, compleet afgewerkte koopappartementen verdeeld over elf verdiepingen.

Op donderdag 31 augustus is het project in de verkoop gegaan in het Experience Center aan de Industriestraat 15 in Heerhugowaard. Iedere werkdag van 15 tot 18 uur en zaterdag van 10 tot 13 uur is dit Experience Center geopend. Het center is open tot zaterdag 16 september. Loop gerust even binnen!

Kijk voor meer informatie over dit project op de website via onderstaande button.

Pioenhof

Project Pioenhof in Hensbroek is nu in de verkoop. Pioenhof krijgt een gevarieerde opzet, één die zoveel mogelijk inwoners aanspreekt. Exclusief wonen op je vrije kavel of in een half vrijstaande villa? Heerlijk de ruimte in een rijwoning? Een betaalbare start op de woningmarkt maken in een Smartwoning? Of onbezorgd oud worden in een van de levensloopbestendige woningen? Het kan in Pioenhof. Geïnteresseerd om te verhuizen naar Pioenhof? Dan hoef je niet heel lang meer te wachten. In ieder geval niet tot het moment dat je definitief een keuze kunt maken. De bouw start naar verwachting medio 2023 en medio 2024 verwelkomt Pioenhof haar eerste bewoners. 

Kijk voor meer informatie op de projectwebsite via onderstaande button.

De Koolvlinder

Bouwplan "De Koolvlinder" te Noord-Scharwoude in de gemeente Langedijk wordt een nieuwe woonwijk met 25 energiezuinige koopwoningen. Het gaat om 4 types: twee- en drie-onder-een-kapwoningen, tweelaagse rijwoningen en drielaagse rijwoningen.

De woningen hebben een landelijke uitstraling met een verwijzing naar de kolenschuren van weleer. Alle woningen voldoen aan de nieuwste duurzaamheidsnormen en zijn gasloos. De duurzaamheid zit hem niet alleen in de opwekking van elektra via zonnepanelen, maar ook in het bouwsysteem: de woningen worden uitgevoerd met zoveel mogelijk hout als bouwmateriaal. Houtbouw heeft diverse voordelen. Zo slaan houten gebouwen CO2 op en is het materiaal oneindig hernieuwbaar. Hout is licht van gewicht, makkelijk verwerkbaar en het zorgt voor een duurzame, gezonde en prettige leefomgeving. Bouwplan "De Koolvlinder" wordt een heerlijke plek om neer te strijken.

De verkoop is in juli gestart. Er zijn nog een aantal woningen beschikbaar!

Kijk voor meer informatie over dit project op de website via onderstaande button.

Landgoed het Hoog

In Malden op Landgoed Het Hoog hebben wij samen met Prime development een uniek project ontwikkeld. Op een eilandje omringd door water worden 6 royale landhuizen gerealiseerd. Door de ruime opzet zal Landgoed het Hoog een bijzonder rustige en veilige leefomgeving zijn. Dichtbij alle voorzieningen van het sympathieke Malden en het levendige Nijmegen. De architectuur is bepaald binnen het beeldkwaliteitsplan en bestemmingsplan en is uniek in de regio. Toch heeft elk landhuis zijn eigen karakter. De woningen zijn levensloopbestendig, zo kunnen senioren en minder validen tot op hoge leeftijd thuis blijven wonen.
 
Kijk voor meer informatie over dit project op de website via onderstaande button.