Nu in verkoop!

De Fruittuin

Op een unieke locatie achter de karakteristieke stolpboerderij aan het Westeinde, op de locatie van het voormalige gemeentehuis van Venhuizen bouwen wij 18 woningen. De woningen zij opgebouwd uit een mix van traditie en vernieuwing. Drie typen, verdeeld over twee landelijke gebouwen in een moderne schil. In het schuurgebouw achter de stolp 10 rug-aan-rug-woningen. Daarachter het Hooihuis, met 6 appartementen en 2 kapbergwoningen op de kop. Ook het interieur van de woningen is helemaal van nu. En natuurlijk voldoet elke woning aan de nieuwste normen van energiezuinigheid. De Fruittuin heeft een autovrije erf, dit is een ongekend waardevolle toevoeging op het eigen terras, tuin of Franse balkon. De afwisselende ruimte om het Schuurgebouw en Hooihuis heen nodigt uit om gezamenlijk te gebruiken. Heerlijk en zorgeloos buiten zijn, want de gemeente Drechterland onderhoudt het groen.

Verkoop is reeds gestart, inschrijven kan tot 10 april 2024!

Kijk voor meer informatie over dit project op de website via onderstaande button.

De Fruittuin
Stationsmeester

Stationsmeester

Vlakbij het station van Heerhugowaard komt de Stationsmeester een appartementencomplex met twee markante woontorens die met elkaar zijn verbonden door een binnentuin. Deze binnentuin vormt het groene dak, dat bovenop een half verdiepte stallingsgarage ligt. In deze woontorens komen commerciële ruimtes op de begane grond en boven de stallingsgarage aan de zuidwest-zijde. In toren Noord creëren we huurappartementen. Toren Zuid is de grootste van het tweetal en mag met recht een ware eyecatcher genoemd worden. Deze blikvanger telt 82 moderne, compleet afgewerkte koopappartementen verdeeld over elf verdiepingen.

Kijk voor meer informatie over dit project op de website via onderstaande button.

De Koolvlinder

In bouwplan "De Koolvlinder" te Noord-Scharwoude in de gemeente Langedijk worden nu 6 twee-onder-een-kapwoningen met drie woonlagen in de verkoop gebracht. Met hun traditionele bouwstijl en karakteristieke architectuur sluiten de woningen goed aan bij de Koolvlinder.

De woningen hebben drie slaapkamers en een zolderverdieping die je naar jouw eigen idee kunt inrichten. De woningoppervlakte bedraagt maar liefst 142 m2, met een garage van 15 m2. De woningen beschikken over vloerverwarming en -koeling, via een energiezuinige warmtepomp en is gasloos. Alle woningen zijn voorzien van achtertuinen gelegen op het zuid-westen. Het kleinschalige project grenst direct aan het dorpsbos van Noord-Scharwoude, dat een upgrade krijgt en heeft een uniek korte bouwtijd, in circa 9 maanden tijd is de woning verhuis klaar.

Er zijn nog een aantal woningen beschikbaar!

Kijk voor meer informatie over dit project op de website via onderstaande button.

De Koolvlinder