Nu in verkoop!

De Koolvlinder

Bouwplan "De Koolvlinder" te Noord-Scharwoude in de gemeente Langedijk wordt een nieuwe woonwijk met 25 energiezuinige koopwoningen. Het gaat om 4 types: twee- en drie-onder-een-kapwoningen, tweelaagse rijwoningen en drielaagse rijwoningen.

De woningen hebben een landelijke uitstraling met een verwijzing naar de kolenschuren van weleer. Alle woningen voldoen aan de nieuwste duurzaamheidsnormen en zijn gasloos. De duurzaamheid zit hem niet alleen in de opwekking van elektra via zonnepanelen, maar ook in het bouwsysteem: de woningen worden uitgevoerd met zoveel mogelijk hout als bouwmateriaal. Houtbouw heeft diverse voordelen. Zo slaan houten gebouwen CO2 op en is het materiaal oneindig hernieuwbaar. Hout is licht van gewicht, makkelijk verwerkbaar en het zorgt voor een duurzame, gezonde en prettige leefomgeving. Bouwplan "De Koolvlinder" wordt een heerlijke plek om neer te strijken.

De verkoop is in juli gestart. Er zijn nog een aantal woningen beschikbaar!

Kijk voor meer informatie over dit project op de website via onderstaande button.

Landgoed het Hoog

In Malden op Landgoed Het Hoog hebben wij samen met Prime development een uniek project ontwikkeld. Op een eilandje omringd door water worden 6 royale landhuizen gerealiseerd. Door de ruime opzet zal Landgoed het Hoog een bijzonder rustige en veilige leefomgeving zijn. Dichtbij alle voorzieningen van het sympathieke Malden en het levendige Nijmegen. De architectuur is bepaald binnen het beeldkwaliteitsplan en bestemmingsplan en is uniek in de regio. Toch heeft elk landhuis zijn eigen karakter. De woningen zijn levensloopbestendig, zo kunnen senioren en minder validen tot op hoge leeftijd thuis blijven wonen.
 
Kijk voor meer informatie over dit project op de website via onderstaande button.