Woningen en appartementen in verkoop!

Callantsoog - nog 1 woning IN VERKOOP

Callantsoog - nog 1 woning IN VERKOOP

Fantastisch nieuwbouwproject aan de Duinhof te Callantsoog.
Het betreft 6 woningen (2 onder 1 kap) en 1 vrijstaande woning ! Zeer geschikt voor jonge gezinnen, senioren of mensen met een beroep aan huis. Wie wil er nou niet wonen aan de schoonste kust van Nederland met de meeste zonuren?

Callantsoog is een van de leukste badplaatsen van Noord-Holland, heerlijk aan zee en in het bezit van misschien wel het mooiste strand van Nederland, prachtig schoon, breed en kilometers lang. Voorzieningen zijn er in de badplaats volop. Zo moet u denken aan een Albert Heijn, Blokker, DA drogist, warme bakker, ambachtelijke slager, basisschool, gezellige cafés, restaurants, verschillende strandpaviljoens en sportclubs. Bovendien is Callantsoog gelegen in een natuurrijk gebied met heide, bos, weilanden, bollenvelden en het bekende natuurgebied Zwanenwater. Bovendien gelegen in de buurt van het gezellige Schagen en de stad Alkmaar. Wanneer u hier woont waant u zich altijd op vakantie.

HEILOO - nog 1 vrijstaande kavel IN VERKOOP

HEILOO - nog 1 vrijstaande kavel IN VERKOOP

Westererf in Heiloo biedt vele opties. Het project bestaat uit 4 ruime vrije kavels en 12 schuurwoningen in plangebied Zuiderloo. Westererf is geïnspireerd op het boerenerf: het pad aan de rechterzijkant is een knipoog naar de onverharde paden die naar iedere boerderij liepen.

Zuiderloo is een zeer gewilde woonomgeving. Geen wonder: de ruime opzet geeft dit gebied een rijke en sfeervolle aanblik. Daarbij sluit Westererf volledig aan op de huidige behoefte met zijn grote vrije kavels, rijwoningen in een bestaande sfeervolle landelijke woonomgeving en voorzieningen binnen handbereik.