Woningen en appartementen in verkoop!

Callantsoog - nog 1 woning IN VERKOOP

Callantsoog - nog 1 woning IN VERKOOP

Fantastisch nieuwbouwproject aan de Duinhof te Callantsoog.
Het betreft 6 woningen (2 onder 1 kap) en 1 vrijstaande woning ! Zeer geschikt voor jonge gezinnen, senioren of mensen met een beroep aan huis. Wie wil er nou niet wonen aan de schoonste kust van Nederland met de meeste zonuren?

Callantsoog is een van de leukste badplaatsen van Noord-Holland, heerlijk aan zee en in het bezit van misschien wel het mooiste strand van Nederland, prachtig schoon, breed en kilometers lang. Voorzieningen zijn er in de badplaats volop. Zo moet u denken aan een Albert Heijn, Blokker, DA drogist, warme bakker, ambachtelijke slager, basisschool, gezellige cafés, restaurants, verschillende strandpaviljoens en sportclubs. Bovendien is Callantsoog gelegen in een natuurrijk gebied met heide, bos, weilanden, bollenvelden en het bekende natuurgebied Zwanenwater. Bovendien gelegen in de buurt van het gezellige Schagen en de stad Alkmaar. Wanneer u hier woont waant u zich altijd op vakantie.

Heemskerk - nog 1 appartement IN VERKOOP

Heemskerk - nog 1 appartement IN VERKOOP

Het Paviljoen van Heemskerk is een nieuwe woonlocatie op de hoek van De Baandert en de Jan van Kuikweg in Heemskerk. Het omvat 24 luxe appartementen, vormgegeven in prachtige eigentijdse architectuur. Ideale woonruimte voor mensen die hoge eisen stellen aan de kwaliteit van wonen. Wonen in Het Paviljoen betekent wonen op een fraaie locatie met comfortabele voorzieningen, aspecten die de basis vormen voor vele jaren woonplezier.

Op de projectwebsite informeren wij u over de woningen, de locatie en de comfortabele voorzieningen. Aspecten die de basis zullen vormen voor heel veel jaren comfortabel woonniveau.

HEILOO - nog 1 vrijstaande kavel IN VERKOOP

HEILOO - nog 1 vrijstaande kavel IN VERKOOP

Westererf in Heiloo biedt vele opties. Het project bestaat uit 4 ruime vrije kavels en 12 schuurwoningen in plangebied Zuiderloo. Westererf is geïnspireerd op het boerenerf: het pad aan de rechterzijkant is een knipoog naar de onverharde paden die naar iedere boerderij liepen.

Zuiderloo is een zeer gewilde woonomgeving. Geen wonder: de ruime opzet geeft dit gebied een rijke en sfeervolle aanblik. Daarbij sluit Westererf volledig aan op de huidige behoefte met zijn grote vrije kavels, rijwoningen in een bestaande sfeervolle landelijke woonomgeving en voorzieningen binnen handbereik.

Heerhugowaard - 4 vrijstaande villa’s IN VERKOOP

Heerhugowaard - 4 vrijstaande villa’s IN VERKOOP

In ’t Buurtschap woont u in het mooiste stukje diversiteit dat Heerhugowaard te bieden heeft. Het ligt in het landelijke gedeelte van de wijk De Draai, waar het dagelijks genieten is van de gezelligheid van een dorp en de voorzieningen van een grote stad. Niet alleen het centrum van Heerhugowaard ligt binnen handbereik, ook de binnenstad van Alkmaar bevindt zich op nog geen 15 minuten afstand. En in 45 minuten bent u met de trein of auto al in Amsterdam. U vindt in de omgeving ook veel cultuur, zoals ‘Het land van Leeghwater’ en zijn authentieke dorpjes, of oude steden als Haarlem, Hoorn en Enkhuizen.